In deze nieuwsbrief meer informatie over het terrassenbeleid, start terrasseizoen 2023, Horecaschouw en herhalingscursus BHV in Vlissingen.

Enkele relevante mededelingen:

Terrassenbeleid

Een goed terrassenbeleid in de gemeente Vlissingen is voor de horeca heel belangrijk. KHN denkt mee om invulling te geven aan het nieuwe terrassenbeleid.

Heel belangrijk! Vul bijgaande enquête in zodat we jouw wensen kunnen bespreken met de gemeente. S.v.p. via bijgaande link de vragenlijst invullen: https://www.menti.com/alp17vwt2dn3. Het kan zijn dat de code nodig is om in te kunnen loggen: 5576 1762.

Start terrasseizoen 2023

De gemeente heeft informeel toestemming gegeven om de terrassen 2023 vanaf 18 februari 2023 weer op te bouwen. Probeer dat in alle gebieden liefst gezamenlijk weer op te pakken zodat een te versnipperd beeld wordt voorkomen.

12 dagenregeling

KHN heeft de gemeente gevraagd om de individuele ontheffingen van de geluidsnormen te verhogen naar 12 dagen per jaar per bedrijf (naast de collectieve geluidsdagen, zoals bevrijdingsfestival, etc). Dit verzoek heeft de gemeente gehonoreerd. Wij zijn zeer tevreden over de medewerking van de gemeente in deze.

Horecaschouw

Vrijdag 3 februari aanstaande lopen burgemeester en wethouder van 10.00 tot 12.00 uur samen met het bestuur van KHN Vlissingen een rondje door de stad. Zijn er horeca relevante zaken waarvan je vindt dat ze dat zeker moeten zien, laat het ons weten via vlissingen@khn.nl. Dan komen we zeker langs.

Herhaling BHV in Vlissingen

Brigiet Stellaard (Belgische loodsensociëteit) organiseert op maandag 13 februari aanstaande van 08.15 - 15.15 uur een herhalingscursus BHV. Kosten € 95 per cursist inclusief eten en drinken bij minimaal 16 deelnemers (locatie wordt bekend na voldoende inschrijvingen).

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Brigiet via brigiet@bsoos.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens