Deze vrouw of man is voorzitter van het bestuur van Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK). De stichting bestaat uit vertegenwoordigers van brancheverenigingen KHN en HISWA-RECRON en de ANWB.

Stichting KMVK stimuleert ondernemers in de vrijetijdssector duurzaam te ondernemen. De stichting voert in Nederland de internationale keurmerken Green Key en Blauwe Vlag en het nationale label Duurzaam Gastvrij uit. Tevens inspecteert de stichting bedrijven uit de horeca- en gastvrijheidssector in opdracht van derden, o.a. de Groene Koepel, NBAV, Stichting Vis & Seizoen, HISWA Qualified Jachtservice Bedrijven en de Nationale Classificatie Groepsaccommodatie.

Vanwege het aangekondigde vertrek van onze huidige voorzitter die gezien zijn leeftijd rustiger aan wil doen is de stichting op zoek naar een nieuwe voorzitter die per 1 januari 2022 kan aantreden. Interesse in deze bestuursfunctie? Vraag dan de volledige profielschets op bij Stichting KMVK via info@kmvk.nl. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Erik van Dijk, directeur van de stichting, via 06 12 810641 of erik@kmvk.nl

Uw reactie in de vorm van een korte motivatie en CV ontvangen we graag via info@kmvk.nl vóór 1 juli. De gesprekken vinden in september plaats.

Meer informatie over de dienstverlening van Stichting KMVK staat op www.kmvk.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld.

Logo Stichting KMVK

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens