In Zandvoort worden momenteel diverse inspanningen verricht om het bedrijfsleven en overheid beter met elkaar te laten samenwerken en om zaken en projecten gedaan te krijgen, permanent en in het licht van het herstel na corona.

Voor een betere vertegenwoordiging van het bedrijfsleven zijn diverse functies beschiknaar waarvoor invulling wordt gezocht. Onderstaand een overzicht. Heb je interesse? Je kunt je richten tot voorzitter van het OBZ Dick Hulsebosch via dick.hulsebosch@planet.nl.

Raad van Toezicht Side Events F1
De vacature tekst van deze meer formeel-juridische vrijwillige functie is toegevoegd. Het zou goed zijn als hier een OBZ vertegenwoordiger in komt.

Raad van Advies Side Events F1
Ook hiervan is de tekst bijgevoegd. Malou Postuma van de gemeente heeft hier nog aan toegevoegd:
We zoeken iemand die zelf ondernemer is, maar verder kan kijken dan zijn of haar eigen onderneming.
Iemand die het belang van het dorp van noord tot zuid, van oost tot west en boulevard/strand kan behartigen en met een brede ondernemersblik kijkt en voor het algemene economische belang en kansen van dit event gaat.
We kunnen ons voorstellen dat dit misschien niet in 1 ondernemer te vatten is, 2 ondernemers vanuit dorp & boulevard/strand zou ook kunnen, maar we willen de RvA niet te groot maken.

Klankbordgroep Circuit
Deze functie staat los van de F1. In deze klankbordgroep, die sinds 2019 bestaat, is er ook plaats voor ondernemers. Marcel Busscher heeft zich al kandidaat gesteld, maar er is nog ruimte voor een tweede kandidaat

Klankbordgroep Entree
Op verzoek van het OBZ komt een klankbord/meedenk groep voor de grote projecten. Voor deze groep heeft Huig Molenaar zich al aangemeld, maar er is plek voor meer leden

Klankbordgroep Badhuisplein
Tom van der Veen heeft namens de hotelgroep Suzanne Jansen van het Amsterdam Beach Hotel aangedragen. Ook hier is nog plek voor meer ondernemers.

Ondernemersgroep Parkeerbeleid
De hotelgroep heeft een concept parkeerbeleid met de gemeentelijke projectgroep besproken. In de ondernemersgroep is nog plaats voor andere ondernemers dan de hoteleigenaren. Huig Molenaar en Peter Tromp hebben zich hiervoor al aangemeld bij Tom van der Veen, de opsteller van het concept.

Bijlagen:
Functieprofiel-Raad-van-advies

Vacature-Leden-Raad-van-Toezicht

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens