Met het oog op het aanstaande Carnaval vraagt de gemeente Roosendaal graag aandacht voor een aantal spelregels die gelden ten aanzien van jouw horeca-inrichting.

De gemeente Roosendaal heeft het bestuur van KHN Roosendaal gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Brandveiligheid

Carnaval staat weer voor de deur. Een tijd van drukte en gezelligheid maar ook van extra veiligheidsrisico’s. Ook tijdens Carnaval, zit een ongeluk in een klein hoekje. Calamiteiten zijn nooit helemaal te voorkomen maar er zijn genoeg mogelijkheden om de kans op brand te verkleinen en
de gevolgen van een eventuele brand te beperken. Het is daarom een goede zaak dat u regelmatig naar de aanwezigheid en goede werking van de brandveiligheidsvoorzieningen kijkt. Juist ook nu vóór Carnaval als u veel bezoekers verwacht of als u feestversieringen gaat aanbrengen.

In deze brief kunt u de belangrijkste punten nalezen. Het is uw zorg dat ook uw personeel op de hoogte is van de bij uw bedrijf of instelling geldende voorschriften en afspraken over de brandveiligheid.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens