Dien jij als ondernemer, vereniging of organisatie het coronatoegangsbewijs (CTB) te controleren? Dan kan de gemeente Vaals jou wellicht ondersteuning aanbieden.

Vanuit het Ministerie van Justitie en Veiligheid hebben zij bericht ontvangen, dat de gemeente een specifieke uitkering kan aanvragen als bijdrage in de kosten die gemaakt worden t/m 26 maart 2022. De gemeente Vaals zal dan zorgen voor de inhuur van extra personeel dat aan jouw onderneming, vereniging of organisatie beschikbaar wordt gesteld om bezoekers te controleren op het CTB. Voor alle duidelijkheid: alleen de kosten voor de inzet van extra personeel dat via de gemeente wordt ingehuurd, komen nog voor vergoeding in aanmerking.

Meer informatie

Wil jij hierop aanspraak maken of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met de gemeente. Je kunt bellen naar 043 306 85 68 of een e-mail sturen naar info@vaals.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens