Op donderdag 11 maart aanstaande wordt vanaf 18.00 uur live via AT5 het Amsterdam City verkiezingsdebat uitgezonden. Krap een week voor de landelijke verkiezingen gaan de fractievoorzitters van zes Amsterdamse politieke partijen met elkaar in debat.

Het verkiezingsdebat met de fractievoorzitters van D66, Groenlinks, PvdA, CDA, VVD en SP zal onder andere gaan over de economie en het ondernemersklimaat in de Amsterdamse binnenstad. Dat is een lokale aangelegenheid met een nationale betekenis, vandaar een debat vlak voor de nationale verkiezingen.

Het debat focust zich op twee vragen:

  1. Wat kan de gemeente betekenen voor die ondernemer in de binnenstad in deze moeilijke periode?
  2. Hoe ziet de gezamenlijke toekomst van de binnenstad eruit?

Deelnemers verkiezingsdebat

De volgende deelnemers zullen meedoen en vertegenwoordigen de zes grootste partijen in de Tweede Kamer:

  • Zeeger Ernsting – Groenlinks
  • Reinier van Dantzig – D66
  • Marianne Poot – VVD
  • Sofyan Mbarki – PvdA
  • Diederik Boomsma – CDA
  • Erik Flentge – SP

Op deze avond verschijnt de 13e Amsterdam City index. Over de onderwerpen ondernemersklimaat, bereikbaarheid, veiligheid, kwaliteit openbare ruimte en economie zal een objectief cijfermatig beeld gegeven worden. Daarnaast worden de resultaten van een enquête onder ondernemers over dezelfde onderwerpen gerapporteerd. Graag willen we de ondernemers, ook veel horecaondernemers, bedanken die de tijd hebben genomen om de vragen te beantwoorden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens