De tijdelijke subsidieregeling voor organisaties, die verplicht zijn te controleren op coronatoegangsbewijzen is verlengd. Dit betekent dat je voor de periode van 1 januari t/m 26 maart 2022 nog een keer een bijdrage bij de gemeente kunnen aanvragen.

Dien jouw aanvraag in vóór zaterdag 23 april aanstaande. Aanvragen na deze datum worden niet meer in behandeling genomen. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Declaratieformulier

Doe een aanvraag via het declaratieformulier hieronder. De aanvraag kun je mailen naar gemeente Oss via ctb@oss.nl met als onderwerp ‘declaratieformulier CTB-regeling’.

Rekentools

De aanvragen in deze ronde gaan op een andere manier dan de aanvragen in de eerste ronde. In de eerste ronde kon iedere organisatie eenzelfde bedrag aanvragen, met uitzondering van de evenementen. Voor deze ronde kijken ze naar de daadwerkelijk gemaakte kosten. Hiervoor kan je gebruik maken van een rekentool.

Meer informatie en voorwaarden

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de website van gemeente Oss Tijdelijke subsidieregeling ondersteuning naleving controle op coronatoegangsbewijzen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens