Afgelopen maanden hebben we als afdelingsbestuur regelmatig contact gehouden met de gemeente Altena. Ons belangrijkste doel was jouw belangen onder de aandacht te brengen bij de bestuurders en de ambtenaren.

De gemeente heeft ons laten weten, dat afgelopen donderdag in het corona kernteam besloten is om de gezamenlijke overeenkomst over de uitbreiding van de terrassen te verlengen tot het einde van het zomerseizoen, namelijk 1 november. Deze verlenging is inmiddels gepubliceerd op de website van de gemeente (rubriek ‘Horeca’). Ook is de verlenging opgenomen in de Richtlijnen uitbreiding terras.

Namens burgemeester Ligtenberg en wethouder Van Oosten willen we hun complimenten ook aan jullie overbrengen. De gemeente ziet dat horecaondernemers enorm hun best doen om veilig en verantwoord bezoek mogelijk te maken. Ze hebben tot op heden geen enkele klacht gekregen over de uitbreiding van de terrassen. Ook beseffen ze dat corona nog niet weg is en nog een tijdje druk zal leggen op jullie bedrijfsvoering. Dit was in belangrijke mate aanleiding te besluiten om de gezamenlijke afspraken over uitbreiding van de terrassen te verlengen van 1 september naar 1 november.

Als bestuur van jouw KHN-afdeling hebben we op 14 september weer een reguliere bestuursvergadering. Heb je vragen of suggesties, neem dan contact op met één van de bestuursleden of regiomanager René Nouwens. Je kunt jouw boodschap eventueel ook kwijt via altenabiesbosch@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens