Op 19 april lanceren we een vernieuwde campagne om mensen te enthousiasmeren voor een baan in de horeca. Met aansprekende video’s, blogs en verhalen van ondernemers en horecamedewerkers laten we zien hoe leuk, leerzaam én veelzijdig werken in onze branche is.

Veel horecaondernemers hebben moeite met het vinden van voldoende medewerkers. Daarom maken we ons hard om het imago van werken in de horeca te verbeteren. Hiermee willen we nieuwe potentiële medewerkers enthousiasmeren, en bestaande medewerkers behouden. Met inspirerende content, tools en tips laten we zien dat er binnen de horeca serieuze carrière- en doorgroeimogelijkheden zijn. Want werken in de horeca is veel meer dan alleen een bijbaan naast je studie.

Naast jongeren en horecaprofessionals (met of zonder vakdiploma) richten we ons met de campagne ook op zij-instromers en natuurlijk op ondernemers. Met boeiende verhalen en praktijkvoorbeelden van mede horecaondernemers laten we zien dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van werving. Daarnaast komt er een online toolkit beschikbaar met wervingsposters en social media posts.

Er is veel veranderd binnen de horeca: we zijn meegegroeid met de tijd én met de generatie. Dit gaan we laten zien in onze campagne en daarmee geven we een positieve boost aan het imago van werken in de horeca. Uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal dat onze fantastische branche toekomstbestendig is en blijft!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens