De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe online omgeving "Mijn KHN". Deze omgeving geeft je inzicht in jouw lidmaatschapsgegevens. Ook kun je hier je communicatievoorkeuren instellen, zodat je alleen mails ontvangt over de onderwerpen die jij interessant vindt. Verder heb je toegang tot de online kennisbank en trainingen om jou in je bedrijfsvoering te ondersteunen.

Activeer jouw Mijn KHN omgeving

Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de horeca en rondom onze diensten? Wil je meedoen aan onze onderzoeken, zodat we jou in de toekomst nóg beter kunnen informeren en helpen? Maak dan jouw login aan, stel je communicatievoorkeuren in op onze nieuwe online omgeving en bepaal zelf welke berichten je ontvangt.

Maak direct een account aan

Richt stap voor stap je account in

  • Inloggen: ga naar Mijn KHN, klik op wachtwoord vergeten en vul je e-mailadres in. Je krijgt een mail waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken.
    1. Krijg je een foutmelding? Dan is jouw e-mailadres nog niet bij ons bekend. Mail je bedrijfsgegevens naar leden@khn.nl en vraag je inlog e-mailadres direct op.
    2. Lukt het niet om in te loggen op mijn.khn.nl? Dat kan aan je “cookies” liggen. Het is verstandig om deze eens in de zoveel tijd te verwijderen. Lees hier instructies hoe je cookies kunt verwijderen.
  • Communicatievoorkeuren aanpassen: ga naar communicatievoorkeuren. Selecteer hier welke e-mails je wilt ontvangen en sla je voorkeuren op.
  • Accountgegevens controleren: controleer hier je persoons- en bedrijfsgegevens en controleer hoe je in ons systeem staat. Pas deze gegevens aan indien nodig.

Alles gecheckt? Super! Je hebt de belangrijkste eerste stappen gezet. Vergeet ook vooral niet om een kijkje te nemen bij de trainingen en de kennisbank. We voegen regelmatig nieuwe items en opties toe aan Mijn KHN. Daarvan houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk ook de onderstaande instructievideo

Kom je er niet helemaal uit?

Ons serviceteam staat voor je klaar! Bel 0348 – 489 489 of mail naar info@khn.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens