Op 1 december was de ALV van KHN Emmen bij Van der Valk Emmen. Tijdens deze bijeenkomst is het beleidsplan en de begroting voor het komend jaar doorgenomen en goedgekeurd.

Op Mijn KHN kun je het verslag van de ALV van KHN Emmen downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Nieuw terrasbeleid Emmen
Op dit moment is bureau Van Spronsen & Partners een nieuw terrasbeleid voor de gemeente Emmen aan het schrijven. Op 23 januari zal het concept besproken worden met de horecaondernemers. Mocht je t.z.t. geen uitnodiging hebben ontvangen laat het dan even weten.

Nieuws vanuit KHN
Landelijk gaat er iets veranderen bij KHN. Het land wordt opgedeeld in 3 clusters. Deze bestaan uit 5 ledenraadleden. Dit kunnen leden-vertegenwoordigers of doelgroep-vertegenwoordigers zijn. Er komt een nieuwe voorzitter, Marijke Vuik uit Delft. Per 1 januari 2023 begint zij. Wij wensen haar veel succes.

Wil jij meer betrokken zijn bij KHN Emmen of zou je graag iets voor de horecasector willen betekenen? Neem dan contact op met 1 van de bestuursleden of via emmen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens