Op 14 januari jongstleden is de jaarlijks algemene ledenvergadering van KHN Bergeijk gehouden.

Niet fysiek maar iedereen achter de monitor...

Maarten Willemse a.i. voorzitter zit de tafel voor. Na een rondje wie is wie werden actuele speerpunten met elkaar doorgenomen. Ook is er afscheid genomen en groot woord van dank van penningmeester René Lubbers, hij gaat het wat rustiger aan doen in de toekomst. Op een later tijdstip dit jaar volgt er een gezellig samenzijn waarbij René nog in het zonnetje gezet wordt.

Voorzitter Yvette van Heugten is onlangs bevallen van een prachtige zoon Vick, zij geniet samen met haar partner volop van haar jonge gezin. Tijdens haar verlofperiode (en mogelijk ook tot we kunnen spreken over "post-corona" tijdperk) wordt zij vervangen in haar KHN taken door Maarten Willemse.

Bekijk onderstaand de vergaderstukken (je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien):

  1. Verslag vergadering
  2. Presentatie stuk leidraad ALV

Als bestuur staan wij uiteraard open voor suggesties, tips, een luisterend oor of vragen. Laat vooral van je horen. Nu bij elkaar binnenlopen gaat nu niet. Het verzoek om via e-mail contact te leggen via bergeijk@khn.nl. Wij nemen daarna snel contact met je op.

Vanuit het bestuur wensen wij jullie alle goeds toe, blijf gezond en graag tot snel!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens