In Het gezellige Wapen van Zandvoort werd op dinsdag 16 november de algemene ledenvergadering gehouden en daarna gezellig afgesloten met een hapje en een drankje.

In een toch vreemde periode keek het bestuur van KHN Zandvoort terug op een veelbevlogen periode, waarin ondernemend Zandvoort het moeilijk heeft gehad, zeker met de recent afgekondiogde milde lockdown.

De samenwerking met de gemeente Zandvoort valt te prijzen, zij hebben zich enorm ingezet om het ondernemerschap te stimuleren, we weten ook dat gebieden richting de Noordzeekust het relatief gezien het minst slecht hebben gedaan. Al moeten we nu wel de winter door zien te komen.

Op de ALV nam Nick Rietkerk afscheid als bestuurslid van KHN Zandvoort, zijn de aangepaste statuten vastgesteld, werd een nieuwe subsidieronde verwarmde kussentjes aangekondigd en werd diverse informatie met elkaar uitgewisseld. Onderstaand lees je het verslag van de ALV en de terugblik op de afgelopen periode. Het verslag staat op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Het bestuur van KHN wenst iedereen sterkte in de komende tijd en gezellige feestdagen.
Groeten, Joleen Smits, Nick Rietkerk, Rob Smits, Marcel Busscher, Robert Hartog

Verslag algemene ledenvergadering KHN Zandvoort d.d. 16 november 2021

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens