Op 11 november heeft de algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Edam-Volendam plaatsgevonden bij ‘t Havengat in Volendam.

Het bestuur heeft aangegeven welke inzet er in 2021 gedaan is en heeft de leden gevraagd wat zij het liefste opgepakt willen zien in 2022. Daarnaast is er meer verteld over het plan om een centraal punt voor toegangsbandjes te organiseren. Jan Zwarthoed heeft meer verteld over het Toeristisch en Ondernemers Platform. Er is nu een rapport opgesteld waarin we aan gemeente Edam-Volendam kunnen aangeven welke richting we op willen en kunnen. Elk gebied heeft haar eigen mogelijkheden en kansen waar we op aan kunnen haken en kunnen uitpakken. Het rapport tref je hier aan.

Conform het rooster van aftreden heeft Danny van Noorden zijn functie in het bestuur van KHN Edam-Volendam neergelegd. Danny heeft voor zijn intensieve inzet een oorkonde en bijbehorende speld ontvangen. Het bestuur van KHN Edam-Volendam bedankt Danny voor zijn jarenlange inzet in het bestuur en betrokkenheid voor de horeca.

Het verslag van de algemene ledenvergadering kunt je hier terug vinden. Het verslag staat op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Mochten er vragen zijn over het verslag of heb je andere punten die je onder de aandacht wil brengen, laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens