Op 11 april vond de ALV plaats van KHN Haarlemmermeer bij Het Graanpakhuis in Vijfhuizen. Een groep ondernemers was aanwezig om de ledenvergadering te volgen en aansluitend bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens deze vergadering heeft voorzitter John Nieuwland een terugblik gegeven op het jaar 2021 met de activiteiten en lobby die er is geweest. Het bestuur heeft tevens het beleidsplan met resultaten en de speerpunten voor de komende jaren gecommuniceerd.

Verslag

Bijgaand het complete verslag van de algemene ledenvergadering*. Aansluitend heeft Het Graanpakhuis heerlijke hapjes verzorgd en werd er onder het genot van een drankje bijgepraat en kennis uitgewisseld.

Vragen

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn over het verslag, neem dan contact met ons op via haarlemmermeer@khn.nl.

Inspiratietour naar Den Haag en Scheveningen

Op maandag 30 mei hebben we een inspiratietour gepland naar Den Haag en Scheveningen. Zet alvast in je agenda!

* Deze stukken staan op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens