Aanleiding voor deze online meeting van 29 juni 2021 was de harmonisatie van de KHN afdelingen Bladel, Nuenen, Son en Breugel en Waalre.

Leden in Bladel, Nuenen, Son & Breugel en Waalre zijn gevestigd in een afdeling zonder actief bestuur en wij willen zorgen voor meer lokale betrokkenheid. Dit kan door iedere afdeling bij voldoende animo een eigen bestuur op te laten richten of samen te voegen met een nabij gelegen gemeente. De vereniging is ‘van’ de leden ‘voor’ de leden. Middels een enquête hebben wij geïnventariseerd waar jullie voorkeur naar uitgaat.

Het verslag van deze online meeting lees je hier. Het verslag staat op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

We kunnen ons voorstellen dat je verdere vragen hebt na het lezen van het verslag. Neem dan contact op met één van de regiomanagers.

Leden uit Bladel nemen contact op met Merel Reijers via m.reijers@khn.nl en leden uit Nuenen, Son en Breugel en Waalre kunnen contact opnemen met Yumi Overbeeke via y.overbeeke@khn.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens