Op 4 februari vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats bij Strandpaviljoen Nautilus in Egmond aan Zee met aansluitend een presentatie van Jeroen Kor van Holland boven Amsterdam. Wat kwam er allemaal ter sprake?

Voor deze bijeenkomst waren wethouders Antoine Tromp en Erik Bekkering uitgenodigd om een toelichting te geven op de verhoging van de toeristenbelasting en over de plannen met betrekking tot het parkeerbeleid.

Overige onderwerpen die aan de orde kwamen o.a. het beleidsplan van de afdeling, een update over het onlangs gestarte hoteloverleg, de portiersregeling in Bergen en het beleid ten aanzien van particuliere verhuur en marketing- en promotiemogelijkheden.

Jeroen Kor van Holland boven Amsterdam gaf een presentatie over de marketing- en promotiemogelijkheden. De presentatie kan hier worden gedownload.

Zo kan er geparticipeerd worden in een boekje Fietsen & Wandelen boven Amsterdam. De specificaties vind je hier. Voor aanmeldingen ga je naar redactie@hollandbovenamsterdam.com.

Jeroen vroeg tevens om te kijken hoe je met je bedrijf op de website van HbA vermeld staat.

Wil je wat aanvullen, toevoegen of wijzigen dan kan dat direct naar redactie@hollandbovenamsterdam.com.

Wat heeft HbA nodig:

  • 3 rechten-vrije foto’s
  • URL-adres
  • NAW gegevens
  • Intro tekst voor op de website. NL, DU & EN

Zie hier een voorbeeld.

Voor de zakelijke website:https://www.meetingsbovenamsterdam.com/ ontvangt Jeroen graag een contactpersoon met e-mailadres.
Wil je meer qua Marketing dan kan je altijd Jeroen mailen voor een afspraak jeroen@hollandbovenamsterdam.com

Het complete verslag van de ALV vind je hier. Je dient ingelogd te zijn op onze website om deze in te kunnen zien.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens