Op 14 november vond de ledenvergadering van KHN Velsen plaats bij Action Planet in Spaarnwoude.

Voorzitter Cor van Zonderen heeft aangegeven welke activiteiten in 2022 zijn opgepakt. Vervolgens was Greendish aanwezig met een presentatie over de reducering van voedselverspilling. Na de vergadering konden de leden in een 4x4 stappen om rond te racen op het off-road circuit.

Terugblik 2022
In 2022 hebben we gestreden voor verlenging van de verruimde terrassen. Daarnaast hebben we de communicatie in de Horeca-app voortgezet en het strandoverleg ingevuld. Daarnaast is een ledenvergadering georganiseerd met de wethouder EZ en daar zijn belangrijke punten besproken. Meer vind je in onderstaand verslag.

Plannen 2023 – werkgroep arbeidsmarkt

De leden is gevraagd welke speerpunten voor 2023 de meeste inzet nodig hebben. Hier kwam uit naar voren dat de krapte op de arbeidsmarkt een belangrijk punt is. Er is een werkgroep opgezet om te kijken hoe scholen meer betrokken kunnen worden bij de horeca.

Bestuurswisselingen
Evert van der Meer is in 2022 gestopt in het bestuur. Ivo Kranendonk en Dianne Weber zijn toegetreden tot het bestuur. Tijdens de vergadering is een akkoord gegeven op het voorzitterschap voor Dianne. Cor van Zonderen zal een functie als secretaris aannemen.

Greendish
Aansluitend aan de vergadering heeft Greendish een presentatie gegeven over de reducering van voedselverspilling, milieuvervuiling en kosten.

De complete presentatie van Greendish kun je hier vinden. Op Mijn KHN kun je het verslag van de ALV Velsen downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Foto's ALV Velsen 2022 (khn.nl)


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens