Op 15 december jongstleden heeft de jaarlijkse ALV plaatsgevonden van KHN Oss. Vanwege de huidige maatregelen geen fysieke bijeenkomst maar alleen van achter de monitor online.

Op 15 december jongstleden heeft de jaarlijkse ALV plaatsgevonden van KHN Oss. Vanwege de huidige maatregelen geen fysieke bijeenkomst maar alleen van achter de monitor online.

Bekijk hier het verslag en de presentatie van onze ALV. Tijdens deze middag werd er vanuit het bestuur een terugblik en kijk in 2021 gepresenteerd. Je dient ingelogd te zijn om het verslag in te kunnen zien.

Naast het actuele nieuws was er een bestuurswisseling waarbij “op papier” afscheid is genomen van een aantal collega-bestuurders en nieuwe gezichten bestuurders aantraden. Jaren van actieve inzet doe je niet af met enkel een dank je wel, daarom zal op een later te bepalen tijdstip hier via een officieel feestelijk moment nogmaals bij stilgestaan worden.

Onderstaand nog een bericht van het bestuur van KHN Oss:

2021 staat voor de deur.
Een nieuw jaar met nieuwe wensen, dromen en avonturen.

Ons bestuur heeft zich serieus en met plezier ingezet om een duidelijk, kritisch en eerlijk geluid te laten horen.
Wij hopen daarmee onze lokale KHN afdeling goed te hebben vertegenwoordigd het afgelopen jaar. Plannen in overvloed dus ook in 2021 gaan wij er weer hard tegenaan.

Heb je een opmerking, suggestie of vraag voor (of aan?) ons, dan gaan wij heel graag met elkaar in gesprek. En wil je het komend jaar een bestuursvergadering bijwonen, wees welkom!

Namens het voltallig bestuur wens ik jullie allen sfeervolle dagen toe en blijf gezond.

Zijn er vragen naar aanleiding van ons verslag laat het weten via oss@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens