De kick-off van de actie #BlackMonday op maandag 7 december jl. was een groot succes. Niet alleen in Den Haag, maar in het hele land hebben ondernemers zich verenigt en ingespannen om te laten zien dat het zo niet langer kan. Onze acties zijn niet ongezien gebleven. Het publiek, de media maar ook het kabinet heeft ons gezien én gehoord. Laten we het hierbij? Wat ons betreft niet! De #BlackMonday boodschap ‘Meer steun, Snel open’ blijft nog steeds overeind. Het is gebleken dat onze verenigde aanpak werkt en deze de boodschap door het hele land versterkt. Om #BlackMonday in ieder geval de komende 2 maandagen (14 december en 21 december) nog te laden, hebben we jullie hulp en inzet hard nodig.

Hoe doe je mee?

  • Laat de posters en alle andere uitingen voorlopig lekker hangen: zo blijven we zichtbaar!
  • Blijf de petitie steunen en deel deze met jouw achterban. De petitie is nu ruim 77.000 keer ondertekend. We willen de petitie naar de 100.000 krijgen en dan op 12 januari (onze beoogde openingsdag) officieel aanbieden aan de Tweede Kamercommissies van EZK en VWS.
  • A.s. maandag 14 december delen wij op onze KHN social media-kanalen 2 items:
    • Een mooie terugblik video van alle lokale #BlackMonday acties én
    • De kerstsingle vanuit KHN Regio Friesland ‘De horeca viert Kerst’ . Deel deze video ook op jouw kanalen, zing mee en laat het lied maandag om 17.00 uur uit je speakers knallen.
  • Op maandag 21 december stellen wij op de KHN website een aantal ludieke kerstboodschappen (online) beschikbaar die jij via jouw eigen kanalen kunt delen onder de noemer #BlackMonday. Laten we er samen voor zorgen dat deze kerstboodschappen wijd verspreid worden.

Lees ook:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens