Op 9 en 10 november 2021 vinden de (fysieke) Promotiedagen in Martiniplaza in Groningen plaats. Gemeente Noordenveld is op zoek naar horecaondernemers die de horeca -gedurende deze 2 dagen- wil verzorgen.

Beste horecaondernemer,

Op dinsdag 9 en woensdag 10 november zijn weer de (fysieke) Promotiedagen in Martiniplaza in Groningen. Samen met de collega’s en ondernemers uit de gemeenten Noordenveld en Westerkwartier werken we alweer volop aan een gezamenlijk ‘Noordenveld-Westerkwartier plein’. Het centrale punt op dit plein is hét horecaplein. Dé plek voor standhouders en bezoekers om te gaan netwerken met een kopje koffie, een drankje, lunch en/of een diner. Ook worden vanuit dit plein op beide dagen netwerkborrels, lezingen en nog veel meer activiteiten georganiseerd.

Interesse?

Lijkt het jou leuk en ben je geïnteresseerd (eventueel in samenwerking met collega-ondernemers) de horeca gedurende deze 2 dagen te verzorgen? Neem dan contact op met Ingrid Alkema, bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Noordenveld, via 088 - 050 82 90.

We realiseren ons dat het om een specifieke klus gaat die de nodige inhoudelijke vragen op zal roepen. We kunnen je desgewenst in contact brengen met de horecaondernemer die deze klus de afgelopen jaren in volle tevredenheid en met veel plezier heeft uitgevoerd en je dus van veel informatie kan voorzien.

Wanneer zich meerdere geïnteresseerden melden, dan bespreken we gezamenlijk de plannen en maken we een keuze voor het plan die het best aansluit bij de behoefte.

We kijken er naar uit er samen met jou/jullie een succes van te maken in Martiniplaza!

Team EZ Gemeente Noordenveld

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens