Hierbij ontvang je een uitnodiging van het UWV voor het congres Vinden & binden; zo doe je dat op de arbeidsmarkt op donderdag 19 september in Spant!  

Het definitieve programma is inmiddels bekend. Het belooft een interessante en afwisselende bijeenkomst te worden.

In 2,5 uur krijg je de laatste inzichten van de arbeidsmarkt en creatieve ideeën voor het opleiden en werven van nieuw personeel. We laten met een aantal aansprekende voorbeelden zien wat nut en noodzaak is van inclusief werkgeverschap en hoe je dit op eenvoudige manier zelf kunt realiseren.

We hebben een aantal bijzondere gasten en sprekers, waaronder keynote speaker Leen Zevenbergen en trendwatcher Adjiedj Bakas die de social impact award zal uitreiken. Dit is een onderscheiding voor een organisatie die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze heeft ingezet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Programma (18.00 – 21.30 uur)

  • welkom door dagvoorzitter Frits Bussemaker
  • opening door Annette Wolthers, wethouder Hilversum (Werk & Inkomen)
  • prikkelende stellingen over nut en noodzaak van het inclusief ondernemen
  • collega-werkgevers delen best practices en geven hun visie op inclusief werkgeverschap
  • Keynote speaker Leen Zevenbergen zet de boel op scherp
  • uitreiking social impact award door trendwatcher Adjiedj Bakas

Je bent vanaf 17.00 uur van harte welkom voor de inloop met soep en een broodje, om 18.00 uur start het officiële programma. Na afloop is er een netwerkborrel. De entree voor dit congres is gratis.

Meld je alvast aan voor dit gratis werkgeverscongres. Onze eerste 150 gasten ontvangen het boek " 't Is groen en groener wordt het niet" van keynote-spreker Leen Zevenbergen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens