Op verzoek van het bestuur van KHN Zwolle en regio is de gemeente Zwolle, in samenwerking met Kennispoort en Regio Zwolle Brigade, vorig jaar een project gestart, genaamd Vitale Doorstart.

Via het traject Vitale doorstart krijgen ondernemers adviezen over het gezond voortzetten of verantwoord afwikkelen van hun bedrijf. Ook is er hulp bij huurconflicten door corona. In eerste instantie konden alleen horecaondernemers uit de gemeente Zwolle zich hiervoor aanmelden maar met ingang van vandaag komen ook horecaondernemers uit de hele Regio Zwolle (Hardenberg, Dalfsen, Ommen, Zwolle, Olst-Wijhe, Raalte, Kampen, Zwartewaterland, Steenwijkerland, Staphorst, De Wolden, Dronten, Elburg, Hattem, Heerde, Hoogeveen, Noordoostpolder, Nunspeet, Meppel, Oldebroek, Urk en Westerveld) hiervoor in aanmerking.

Vitale doorstart geldt voor ondernemers in de sectoren horeca, retail, recreatie, evenementen en cultuur met een onderneming in Regio Zwolle. De adviezen, op kosten van de partners die dit faciliteren, zijn echt bedoeld voor de ondernemer. Partners van dit convenant krijgen hier dus geen inzage in.

Aanmelden

Interesse? Meld je dan voor 1 december 2022 aan. Dat kan via de onderstaande button of door een mail te sturen naar contact@samenuitdecrisisregiozwolle.nl. Ondernemers worden binnen 24 uur gebeld voor het maken van een afspraak. Let op: er zit een maximum aan het beschikbare budget voor de diepgaande adviezen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Deelname is gratis.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van RegioZwolleBrigade ‘Vitale doorstart’ nu beschikbaar voor ondernemers uit meer sectoren.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens