'Language by the sea' organiseert van januari tot begin maart een cursus Duits. Zij zijn een Zeeuws bedrijf en doen dat met een zeer ervaren taaldocent voor zakelijk (horeca) Duits, op een nader te bepalen locatie in Zeeland.

'Language by the sea' heeft het bestuur van regio Zeeland gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

De cursus is inclusief lesmateriaal (dit wordt eigendom van de cursist), koffie, thee en fris op locatie en een certificaat van deelname. Er wordt gegarandeerd geoefend met echte situaties!

Mede door het maximaal aantal deelnemers valt de cursus binnen de mogelijkheden van de huidige coronamaatregelen. Verandert dit en komt de cursus te vervallen, dan wordt deze verplaatst naar een later moment. Begin januari hakken wij de knoop door.

Heb je interesse of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Sabine Bierens, bereikbaar via 06 19 97 56 17 / info@languagebythesea.nl. De prijs ligt tussen de € 195 en € 325 per persoon.

Wij organiseren ook cursussen in andere talen. Alle informatie vind je op Language by the sea.

Met vriendelijke groet,

Sabine Bierens
drs. W.P.S. Bierens, MA

info@languagebythesea.nl
06 19 97 56 17

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens