Wij nodigen u graag uit voor ons hoteloverleg op donderdag 6 december aanstaande. Aan het einde van het jaar plannen we ons hoteloverleg altijd in de middag met aansluitend de eindejaarsborrel. Deze wordt u aangeboden.

We hebben er dit keer voor gekozen om eenmalig deze laatste bijeenkomst van het jaar te organiseren samen met onze collega's van Haarlemmermeer. De bijeenkomst vindt plaats in het nieuwe Corendon Village. Zo kunnen we zien hoe de spreiding van hotels in de praktijk werkt. Deze locatie is het gemakkelijkst per auto te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kortom hoteloverleg 0 - 5 sterren

Wanneer? Donderdag 6 december 2018
Tijd? 14.30 uur ontvangst, 15.00 uur aanvang. Aansluitende borrel 17.00 - 18.30 uur
Waar? Corendon Village, Schipholweg 275 te Badhoevedorp (bereikbaarheid en parkeren)

Onderstaand vindt u het verslag en de presentaties van ons hoteloverleg d.d. 27 september 2018.

Themadag arbeidsmarkt
Tevens vraag ik uw aandacht voor een themadag arbeidsmarkt op maandag 10 december 2018 om 13.00 uur in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam, Oosterdokskade 143.

De arbeidsmarkt verandert in snel tempo en onderzoeken en praktijk tonen aan dat de hospitality branche kampt met krapte op de arbeidsmarkt en er de komende jaren wellicht nog meer tekorten/uitdagingen zullen ontstaan. We willen werkgevers en leidinggevenden meer inzichten geven omtrent de veranderende arbeidsmarkt, zodat ze beter in staat zijn mensen te vinden, binden, boeien en laten groeien. De veranderingen hebben betrekking op technologie, veranderende wensen en behoefte van nieuwe generaties medewerkers en gasten.

Wie is onze doelgroep?
Werkgevers in hospitality en partners in de Metropool regio Amsterdam. Het is bedoeld voor zowel eind als operationeel verantwoordelijken in een bedrijf.

Waarom zou ik er naar toe moeten gaan?

  • U krijgt inzicht in de arbeidsmarkt van nu en in de toekomst.
  • Oplossingen, best practices en tools voor de arbeidsmarktproblematiek door experts en ondernemers in hospitality.
  • U krijgt concrete handvaten om zelf mee aan de slag te gaan.
  • U krijgt inzicht in wat wordt ervaren als goed werkgeverschap.

U krijgt nog een uitnodiging met het programma en hoe u zich op kunt geven. Wilt u er zeker van zijn dat u de uitnodiging ontvangt, stuur dan uw e-mailadres en dat van u mogelijk geinteresseerde vrienden / collega's naar amsterdam@khn.nl.

Bijlagen:
Verslag 27 september 2018
Presentatie I Amsterdam Approved 2.0
Presentatie Amsterdams Taalakkoord
Presentatie BookDinners
Presentatie Booking.com
Presentatie Actuele zaken KHN
Uitnodiging Hotel Leaders Network (HLN)