‘Cybercrime? Dat overkomt mij vast niet’, is wat veel MKB-ers denken. Maar het tegendeel is waar. En de gevolgen van cybercrime kunnen ontwrichtend zijn voor je onderneming

"Cybercriminelen verleggen hun aandacht naar het midden- en kleinbedrijf. Voor het eerst noteert ABN Amro meer gevallen van cybercriminaliteit in het mkb dan in het grootbedrijf…Desondanks beschouwt amper 30 procent van de mkb'ers cybercriminaliteit als een groot risico." (bron: Computable, mei 2023)

‘Dat overkomt mij vast niet’

‘Cybercrime? Dat overkomt mij vast niet’, is wat veel MKB-ers denken. Maar het tegendeel is waar. En de gevolgen van cybercrime kunnen ontwrichtend zijn voor je onderneming. Bovendien hechten grootbedrijven steeds meer belang aan cyberveiligheid. Zonder goede bescherming riskeer je dat jouw onderneming de cyberveiligheidstoets van grotere klanten straks niet meer doorstaat.

Zo kan cybercrime jouw onderneming op meerdere manieren buitenspel zetten.
Zorg dat dat niet gebeurt: kom naar het Ondernemerscollege!

Wanneer: Maandag 10 juli 2023
Tijd: Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Waar: KPMG Meijburg & Co, Laan van Langerhuize 9 in Amstelveen

Het Ondernemerscollege: treed binnen in de duistere wereld van online crime

KHN Amstelland organiseert samen met het Platform Veilig Ondernemen dit Ondernemerscollege. Tijdens deze boeiende avond leer je hoe vernuftig cybercriminelen te werk gaan (spannende verhalen gegarandeerd) en waar je op moet letten, maar vooral ook hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen hackers, datalekken en online fraude.

Door de samenwerking Platform Veilig Ondernemen hebben we een fantastische line-up van sprekers met enorm veel expertise en ervaring:

  1. Erik de Jong, informatie- en securityprofessional & Sanne Maasakkers, security expert en ethisch hacker
  2. Sanne Maasakkers is security expert en ethisch hacker
  3. Lara Hemstede - ervaringsdeskundige & professional op het gebied van cybercrime.
  4. Dave Maasland - CEO bij ESET Nederland

Na dit college beschik jij als MKB-er over de essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw bedrijf te beschermen.

Mis deze unieke kans dus niet en meld je nu aan voor ons Ondernemerscollege op 10 juli!

Klik hier voor meer informatie over het programma en om je aan te melden.