Tijdens EURO 2024 mogen op terrassen, met een geldige exploitatievergunning voor een terras, TV-schermen worden geplaatst om de wedstrijden van het Nederlands elftal te tonen. Je hoeft hiervoor geen vergunning aan te vragen.

Tijdens EURO 2024 mogen op terrassen, met een geldige exploitatievergunning voor een terras, TV-schermen worden geplaatst om de wedstrijden van het Nederlands elftal te tonen. Je hoeft hiervoor geen vergunning aan te vragen.

Je moet voldoen aan onderstaande voorwaarden en mag de sluitingstijd, zoals vastgelegd in jouw exploitatievergunning met terras, niet overschrijden.

De Nederlandse poulewedstrijden zijn op
16 juni, 15.00 uur
21 juni, 21.00 uur
25 juni, 18.00 uur

Het uitzenden van wedstrijden op geplaatste TV-schermen is toegestaan vanaf een kwartier vóór de wedstrijd tot een half uur na afloop van de wedstrijd. Afhankelijk van de plaatsing van het Nederlands elftal zullen mogelijk in de finaleronden meer wedstrijden plaatsvinden. TV-schermen plaatsen is alleen toegestaan tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal.

Voorwaarden
- TV-schermen worden geplaatst op terrassen, direct gelegen aan het betreffende horecabedrijf.
- TV-schermen zijn naar binnen gericht, zodat de wedstrijden niet te zien zijn van buiten het terras.
- De betreffende ondernemer is verantwoordelijk voor het houden van toezicht. Op elk terras waar een TV-scherm wordt geplaatst, dient ten minste één persoon namens het horecabedrijf toezicht te houden.
- Buitentaps of vergelijkbare mobiele voorzieningen ten behoeve van het bereiden en serveren van eten of drinken worden niet toegestaan.
- Ten behoeve van de beheersbaarheid van de openbare orde zijn TV-schermen op vergunde terrassen alleen toegestaan bij de EK wedstrijden van het Nederlands elftal.
- Er worden geen ontheffingen verleend voor verruimingen van de reguliere openingstijden van de horeca op speeldagen van het Nederlands elftal of in verband met andere EURO 2024 wedstrijden.
- Vergunningen/ontheffingen voor public viewing op pleinen of andere plaatsen, waarbij (grote) groepen publiek te verwachten zijn, worden niet toegestaan. Er worden geen evenementenvergunningen voor EURO 2024 afgegeven.

Staat jouw vergunde terras in Aalsmeer dan zie deze link voor meer info. Onderneem jij in het Amstelveense, dan vind je via deze link de informatie. Een melding of vergunning is niet nodig, mits de regels worden gevolgd.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens