De gemeente wilde iets doen voor eenzame mensen die extra zorg nodig hebben en voor de ondernemers die momenteel geen of weinig inkomsten hebben. Daarom is besloten om deze twee aan elkaar te koppelen middels een voucheractie.

De gemeente heeft 500 horecavouchers laten drukken en uitgereikt aan alleenstaande ouderen en mensen in een verpleeghuis. De vouchers vertegenwoordigen een waarde van 40 euro per stuk en kunnen worden ingeleverd bij de horeca in Castricum, Bakkum, Limmen en Akersloot. De gemeente neemt de kosten voor haar rekening.

Als een gast deze voucher bij je inlevert dan kan je de voucher, samen met de factuur, sturen naar de gemeente Castricum en dan wordt het bedrag z.s.m. overgemaakt.

Ook OVC Castricum heeft aan haar 175 leden cadeaubonnen uitgereikt die in te wisselen zijn bij de aangesloten horeca-leden. Deze bon vertegenwoordigd een waarde van 50 euro.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens