KHN Beverwijk heeft in juni van dit jaar drie aanvragen gedaan om aanspraak te kunnen maken op subsidiegeld uit het herstelfonds. KHN is verheugd om te melden dat een van de drie initiatieven, namelijk het verspreiden van cadeaubonnen, is goedgekeurd.

Dit fonds is door de gemeente Beverwijk opgezet om ondernemers en instellingen te compenseren die door corona flinke financiële schade hebben.

Cadeaubon actie Beverwijk
Vanuit het Herstelfonds Beverwijk is aan KHN een bijdrage van € 29.450,- beschikbaar gesteld. Het bestuur van KHN Beverwijk heeft besloten om de bonnen aan te bieden aan de werknemers van Heliomare en de scholen.

De bonnen worden nog voor de kerst bij de scholen en Heliomare verspreid. De ontvangers hebben daarna tot en met 31 december 2022 de tijd om de bon te gebruiken. De verzilverde bonnen worden verzameld en begin januari 2023 in één keer ingediend. Dat betekent dat er dus geen sprake is van tussentijdse declaraties waardoor de administratieve last zo beperkt mogelijk blijft.

Mocht het zo zijn dat niet alle bonnen verzilverd zijn aan het einde van de periode, dan zal KHN het resterende bedrag gebruiken voor een ander initiatief ten gunste van de horeca, bijvoorbeeld een training of cursus voor de leden.

De bonnen kunnen ingewisseld worden bij alle KHN-leden in Beverwijk en Wijk aan Zee. Voor een overzicht kunnen de mensen met een bon kijken op de volgende site: KHN | Lijst met horecabedrijven Beverwijk en Wijk aan Zee voor…

We hopen dat er veel bonnen ingewisseld worden! Bewaar de bonnen goed en zorg dat je begin 2023 één factuur met alle bonnen inlevert zodat we het bedrag kunnen overmaken. Elke bon vertegenwoordigt een waarde van € 25. We zullen t.z.t. een herinnering sturen met adres waar de factuur en de bonnen naartoe gestuurd kunnen worden.

Flyer
Bekijk hier een voorbeeld van de bon en de begeleidende flyer.

Tip: print de bon uit en plak hem achter het raam, zodat de mensen zien dat er bij jou bonnen ingeleverd kunnen worden.

Niet meedoen?
Wil je niet aan de actie mee doen, laat het dan even weten, dan zullen we de naam van je bedrijf uit de lijst verwijderen.

Vragen
Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Stef Klijn van Gewoon in Wijk aan Zee via info@gewooninwijkaanzee.nl of met jouw regiomanager Miriam Geerlings via m.geerlings@khn.nl of 06 53 37 95 74.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens