Van 1 tot en met 30 september is het weer mogelijk om SLIM-subsidie aan te vragen. Deze subsidie, bedoeld voor mkb-ondernemers, is voor nieuwe ideeën gericht op leren en ontwikkelen binnen jouw bedrijf. Voordat je jouw aanvraag indient, moet je je registeren als aanvrager. Dit kan al vanaf twee weken voor de opening van het tijdvak. Wees er dus op tijd bij.

De Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM-regeling) is in het leven geroepen voor ondernemers in seizoensgebonden sectoren. Deze regeling helpt horecaondernemers om werken in de horeca leuk en uitdagend te houden en om hun medewerkers ontwikkelingsperspectief te bieden.

Voor wie is de SLIM-subsidie ook alweer?

De SLIM-regeling is bedoeld voor mkb-ondernemers. Zij kunnen via deze regeling maximaal € 24.999 subsidie krijgen voor maatregelen gericht op het versterken van een leerrijke werkomgeving. Bijvoorbeeld om loopbaanadviezen voor medewerkers te krijgen, of om vaardigheden van medewerkers up-to-date te houden. Ook het oprichten van een bedrijfsschool en het aanbieden van een praktijkleerplaats in de derde leerweg komen in aanmerking voor subsidie.

Hoe meld je je aan?

Op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid lees je hoe je je kunt registeren als aanvrager.

Lees ook:

Nieuwe subsidieregeling voor scholing medewerkers in mkb: SLIM-regeling

Vraag in maart de SLIM-subsidie aan

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens