Ben jij werkgever in één van de 8 gemeenten (gemeente: Apeldoon, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen) van de Cleantech Regio en wil je een vergoeding tot wel 50% voor de opleidingskosten van jouw werknemers?

Vraag dan voor 31 december 2022 een voucher aan bij het Ontwikkelfonds. ‘We hopen met name dat grote productiebedrijven deze kans grijpen voor hun werknemers’, zegt Karen Smit, projectleider van het Ontwikkelfonds.

Van een korte training tot een volledige opleiding, met een scholingsvoucher is van alles mogelijk. Smit: ‘Met name werknemers die praktisch zijn opgeleid op mbo 2 of 3 niveau, denken zelf niet zo snel aan een opleiding. Maar een gerichte training, deelcertificaat of speciale module kan goed zijn voor de doorontwikkeling van deze groep werknemers. Het biedt ze meer kansen en mogelijkheden. En op het moment dat de markt iets anders van ze vraagt, zijn ze breder inzetbaar binnen het bedrijf.’

Aanvragen scholingsvoucher

  • Voor 31 december 2022
  • voor een opleiding of training die binnen zes maanden na aanvraag start bij een erkende opleider
  • Er is per werknemer tot wel € 2.500,- beschikbaar
  • Er zijn nog 170 vouchers beschikbaar, dus pak je kans!
  • Ben je een ZZP'er, werknemer of werkzoekende, ook voor jou zijn er scholingsvouchers

Meer informatie

Wil jij een scholingsvoucher aanvragen? Kijk voor meer informatie op de website van Cleantech Regio Vraag tot 31 december scholingsvoucher voor je werknemers aan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens