Hoeveel impact heeft corona op jouw organisatie? En hoe kunnen gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren samenwerken en krachten bundelen? Welke behoeften en kansen per winkelgebied komen daaruit naar voren, welke acties op korte en middellange termijn zijn volgens jou belangrijk?

Save-the-date: 6 oktober vragenuurtje over concept-actieplan
Heb je vragen over het concept-actieplan dat er dan ligt? Of behoefte aan een extra toelichting? Op dinsdag 6 oktober tussen 19:30 en 20:30 uur is er een online vragenuurtje voor ondernemers die graag meer willen weten over het concept actieplan of nog vragen willen stellen hierover. Wil je je aanmelden? Doe dit dan via economie@haarlem.nl.

Begin juli stuurde gemeente Haarlem een online enquête naar alle ondernemers in zes winkelgebieden in Haarlem om inbreng te krijgen over de acties en prioriteiten die nu nodig zijn. Op 20 juli was er een bijeenkomst waarbij we samen met je in gesprek gingen over hoe we nu én in de toekomst samen kunnen werken aan het economisch herstel van onze winkelgebieden in Haarlem. Ook gingen we samen met bezoekers van verschillende winkelcentra in gesprek om uit te vragen waar hun behoeftes en wensen liggen.
We hebben veel input gekregen uit de stad en willen iedereen die heeft meegedacht en tijd heeft genomen de online enquête in te vullen hartelijk bedanken hiervoor.

Concept-actieplan Detailhandel en Horeca: eind september
Eind september verwachten we de eerste conceptversie van het Actieplan Detailhandel en Horeca te kunnen sturen (iets later dan de oorspronkelijke datum van 3 september zoals bij de bijeenkomst op 20 juli is gecommuniceerd). Je ontvangt deze dan per e-mail van ons.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens