KHN Drenthe slaat de handen ineen met Marketing Drenthe en de Provincie Drenthe! Op korte termijn zal er een ‘gast-campagne’ worden gelanceerd om zoveel mogelijk traffic en dus omzet te genereren voor de horeca in Drenthe.

Hierbij willen we op een ludieke manier met verschillende boodschappen de consument aansporen om het Kerst- cq. Oudejaarsdiner bij jullie af te nemen (of bij versoepeling) te nuttigen.

Deze boodschap gaan we op verschillende kanalen wegzetten. Idee is een hele pagina advertentie in Dagblad van het Noorden op zaterdag 12 december met een doorplaatsing in de Drentse Huis-aan-huis bladen met een ¼ pagina op zaterdag 19 december. Aanvullend een advertentie op de reclamemast bij de A28, afrit Assen Noord en een betaalde campagne op de sociale media kanalen van Oerdrenthe, zodat we heel gericht kunnen targetten op de inwoners van Drenthe.

Hoe kun je meedoen? Meld je aan!
Om dit te kunnen laten slagen (vooral voor jou 😊) hebben wij ook jullie hulp en benodigde input nodig! Belangrijk is namelijk dat we in alle uitingen de consument kunnen doorverwijzen naar een lijst van horecabedrijven waar je maaltijden kunt bestellen/afhalen. Zo kan de consument ook daadwerkelijk gelijk tot actie over gaan, anders is de kans groter dat je hem weer kwijt bent. Om de gast een handig overzicht te kunnen geven van het aanbod, vind je sinds een aantal weken op drenthe.nl/restaurants de filters “Bezorgservice” en “Afhaalservice”. We zullen deze site ook actief benoemen in de campagne, dus zorg dat je erop vermeld staat en dus zichtbaar bent!

Dus……Bezorgt jouw restaurant eten aan huis? Of kunnen er maaltijden bij je worden afgehaald? Sta je nog niet vermeld op genoemde site? Voeg dan de Tags “Afhaalservice” en “Bezorgservice” toe bij jouw locatie in deze database, dan komt jouw restaurant automatisch in één of beide overzichten te staan.

Bekijk de instructievideo’s ‘Registreren en locatie toevoegen’ en ‘Tags toevoegen’ of stuur een mailtje naar danielle.kamies@marketingdrenthe.nl..

Delen = vermenigvuldigen!
Als de actie live staat dan willen we jullie vragen deze uitingen ook te delen op jullie eigen social media kanalen, zodat deze campagne voor iedereen mooie spin-off geeft!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens