Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over APV-vergunningen (alcoholwet, exploitatievergunning, evenementenvergunning), omgevingsvergunningen, toezicht en handhaving of over controle coronatoegangsbewijzen.

Tijdens de laatste ledenvergadering van KHN Horst aan de Maas gaven diverse leden aan dat ze niet wisten waar en bij wie ze voor vragen aan de gemeente Horst aan de Maas terecht konden. We hebben deze vraag daarom aan de gemeente voorgelegd tijdens ons halfjaarlijkse overleg. Wij informeren jullie later nog nader over dit overleg, maar sturen jullie onderstaande informatie wel alvast toe.

APV-vergunningen (Alcoholwet, exploitatievergunning, evenementenvergunning)

  • Voor algemene vragen bekijk de website van de gemeente. Hierop kun je achterhalen of een vergunning vereist is.
  • Vragen kunnen ook gemaild worden naar administratieapv@horstaandemaas.nl.
  • Of bellen via het algemene nummer : 077 47 79 777.
  • Vraag naar de behandelaar van je aanvraag. Is die niet bekend of beschikbaar vraag dan naar de administratie dan zullen zij de vraag opnemen en doorzetten.
  • Loop je vast dan kun je opschalen naar het teamhoofd.

Omgevingsvergunningen

Doe hiervoor eerst de algemene check op de website Omgevingsvergunning aanvragen | Gemeente Horst aan de Maas.

Toezicht en handhaving

Voor algemene meldingen bekijk de website. Afhankelijk van de melding moet je bij een ander loket zijn. Hier kun je dan een melding doen die dan bij toezicht en handhaving terechtkomt. Bij spoed kan gebeld worden met 077 47 79 777.

Controle coronatoegangsbewijzen

Met de burgemeester is besproken dat we ten aanzien van compensatie voor de controle op het coronatoegangsbewijs werken met maatwerk. Vragen over de regels en de mogelijkheden voor compensatie kunnen via de vaste lijnen gesteld worden. Dat zijn meestal Patricia Schrijver en Sander Moonen. Aanvragen kunnen ingediend worden via administratieapv@horstaandemaas.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens