Op 20 september ontvingen de bestuurders van de afdeling Zuid-Oost Utrecht een groot aantal bestuurders van de regio Midden Nederland bij de Grebbelounge in Renswoude. Deze Warmhouddag stond in het teken van gezelligheid, verbinding en de waardering van bestuurders voor hun inzet.

Het regiobestuur trapte af met een update over de meest actuele thema’s en introduceerde het idee van een regionale arbeidsmarktcampagne. Doel van deze campagne is om te laten zien dat het leuk én leerzaam is om te werken in de horeca. De kracht van deze campagne zit in de regionale aanpak. En in de mogelijkheid om aan te geven welke vacatures openstaan in jouw bedrijf. Hopelijk gaat de campagne deze winter nog van start!

Schouder aan schouder staan
Ook het landelijk bestuur was aanwezig op deze zonnige dag. Robèr gaf een update en doorkijk naar de toekomst. Het zijn zware tijden voor het mkb en we zijn er nog niet. Daarom benadrukte hij hoe belangrijk het is om schouder aan schouder te staan.

Gezelligheid en verbinding
Met de E-choppers hebben wij een prachtige route gemaakt langs horecabedrijven over de Utrechtse Heuvelrug. Uiteraard werden er daarbij de nodige hapjes en drankjes geserveerd. Deze dag stond voornamelijk in het teken van gezelligheid en verbinding met mede-bestuurders én als bedankje voor hun inzet. De bestuurders kunnen terugkijken op een mooie dag waarbij leuke en positieve ervaringen werden uitgewisseld.

Lijkt het jou leuk om lokaal mee te besturen bij KHN? Neem dan contact op met jouw regiomanager!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens