Op maandag 12 december organiseerde KHN Purmerend-Beemster de algemene ledenvergadering (ALV) bij Rozemeijer.

Ruim 20 ondernemers waren aanwezig om te horen wat KHN Purmerend-Beemster het afgelopen jaar heeft opgepakt en wat de plannen zijn voor het komende jaar. We sloten de middag af met een heerlijke lunch en bierproeverij.

Hierbij vind je het verslag* van de vergadering. Heb je vragen, opmerkingen of zaken die we voor je kunnen oppakken? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl.

Onderteken het aanmeldformulier voor het CHO

KHN is 2 jaar bezig geweest om het Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid weer actief te krijgen. Door de aangepaste AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) was het nodig het protocol te herzien. De diverse instanties ondertekenen in januari het nieuwe protocol, daarna kunnen de vergunningen in orde gemaakt worden en kunnen de ontheffingen aangevraagd worden.Er is naar elkaar uitgesproken dat dit systeem bijdraagt aan een veilige horeca met en gezellig uitgaansleven. Afgesproken is om ons gezamenlijk ten volle in te spannen om alle benodigde stukken voor het indienen van de vergunningaanvraag bij de Autoriteit Persoonsgegevens in te kunnen dienen. Wil je ook meedoen? Download hier het aanmeldformulier, scan die netjes en stuur die naar i.berkhoff@khn.nl.

* Op Mijn KHN kun je het verslag downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens