Platform Binnenstad #Arnhem en Innovate organiseren de 'Challenge Binnenstad Arnhem 2021'. Hoe maken we de binnenstad aantrekkelijker voor jou?

Hoe kunnen we onze binnenstad nog mooier maken?

Arnhem is een prachtige stad met historie, cultuur, een breed scala aan winkels en ontspanningsmogelijkheden. De binnenstad is het kloppend hart waar mensen wonen, werken en heel veel bezoekers uit stad en wijde regio komen.

De uitdaging

Het Platform Binnenstad Arnhem organiseert met INNOVATE een challenge om goede ideeën op te halen. Een jury kiest de vijf beste ideeën uit. Heb jij een goed idee om #binnenstadarnhem aantrekkelijker te maken? Wat hebben zij ervoor nodig om jouw idee uit te voeren? Want dat gaan ze doen met de beste ideeën die jullie bedenken.

De prijs

Het winnende idee krijgt misschien wel de mooiste prijs die er is: het wordt zo snel mogelijk uitgevoerd. Met jouw inbreng. Je ontvangt daarnaast een geldbedrag van 500 euro. Voor de plaatsen 2 t/m 5 is er een Dit Is PAS Arnhem cadeaukaart met een tegoed van 250 euro dat je kan besteden in Arnhem. En waar mogelijk gaan ze ook deze ideeën uitvoeren. Om samen de binnenstad te versterken.

Doe mee!

Er zijn al tientallen inzendingen binnengekomen via de website Binnenstad Arnhem - challenge. Maar dat moeten er natuurlijk nog véél meer worden! Wat is jouw idee om ook andere Arnhemmers blij te maken? En sluit jouw idee aan bij een of meer van de Arnhemse kernwaarden groen, creatief en vrij? We willen onze stad nog plezieriger maken om te verblijven, nog aantrekkelijker om te bezoeken. Help je mee?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens