Watersnoodfonds Limburg start met uitkeren van de opbrengsten voor getroffenen. Gedupeerden kunnen een aanvraag indienen bij Watersnoodsfonds Limburg.

In augustus hebben zowel Omroep MAX als Stichting “Limburg oet de Drup” geld en middelen ingezameld voor inwoners, ondernemers en instellingen van Limburg die schade hebben opgelopen tijdens de watersnoodramp in juli van dit jaar. De twee organisaties hebben de handen in elkaar geslagen om op deze manier gedupeerden beter te kunnen helpen.

Beide organisaties hebben de opbrengsten overgedragen aan Watersnoodfonds Limburg. Gedupeerden kunnen zich via deze link melden om aanspraak te maken op een tegemoetkoming in schade.

Regeling WTS

Verder willen wij nogmaals de Regeling tegemoetkoming waterschade (juli 2021) onder jouw aandacht brengen. Deze regeling geeft een tegemoetkoming voor waterschade door het hoogwater en de overstromingen van juli 2021. Particulieren, bedrijven, overheden, religieuze instanties, verenigingen en stichtingen kunnen hiervan gebruik maken.

De WTS geeft een tegemoetkoming in de materiële schade die niet verzekerbaar, vermijdbaar of verhaalbaar is. De schade kan gemeld worden tot en met 15 december 2021. Voor meer informatie kijk op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Regeling WTS juli 2021 (waterschade Limburg).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens