Op 12 maart van 13.00-13.45 uur organiseert Ondernemersplein Almere i.s.m. KHN Flevoland en MKBDoorgaan een gratis webinar.

In dit webinar wordt toelichting gegeven op een unieke Flevolandse regeling voor kosteloze professionele hulp voor ondernemers op het gebied van coaching, bedrijfsadvies en begeleiding bij financieringsaanvragen.

Programma

  • Opening door Maaike Veeningen (Wethouder gemeente Almere);
  • Dominique Tettero (Koninklijke Horeca Nederland) over de huidige situatie van de horeca in Nederland en waar er perspectief ligt;
  • Jacqueline Zuidweg (bedrijfsadviseur MKBDoorgaan) met een toelichting op de gratis dienstverlening van MKBDoorgaan voor Flevolandse ondernemers;
  • Flevolandse ondernemers over de wijze waarop een traject bij MKBDoorgaan hen verder heeft geholpen.

Wanneer: Vrijdag 12 maart 2021
Tijd: 13.00 - 13.45 uur
Kosten: gratis

Aanmelden:
Aanmelden kan via deze link.

Waarom dit webinar?
Het afgelopen jaar bracht vanwege covid-19 enorme uitdagingen mee voor de horeca-branche. Dit geldt ook voor Flevolandse horecaondernemingen. Hoewel de overheid via verschillende regelingen financieel bijspringt is dit voor veel ondernemingen niet voldoende.

Ook de wijze van ondernemen is voor veel horecaondernemers veranderd. Daar waar eerst de nadruk lag op het vermarkten en verbeteren van het concept, daar ligt nu voor velen de nadruk op creatief denken en slim financieel overleven. Schattingen van KHN geven aan dat momenteel bijna de helft van de voorheen levensvatbare ondernemingen uit de sector technisch gezien failliet genoemd kan worden. Deze ondernemingen hebben de uitdaging om nieuw perspectief te creƫren.

Om hierbij te helpen, bieden Flevolandse gemeenten via een speciale constructie de mogelijkheid om kosteloos een traject voor financiering, bedrijfsadvies of coaching te volgen bij MKBDoorgaan. MKBDoorgaan staat ondernemers met een levensvatbaar bedrijf in zwaar weer bij om hun bedrijf voort te kunnen zetten. Ook de dienstverlening in de tweede lijn door specialistische adviseurs is via deze regeling gedekt.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens