Op 1 juni start de gemeente Haarlem met vrije openingstijden voor horeca voor de duur van 1,5 jaar. Voor wie meer wilt weten over de proef organiseert de gemeente Haarlem een webinar op woensdag 12 april om 19.00 uur.

Tijdens de webinar kom je meer te weten over waarom de gemeente start met deze proef, maar ook over hoe de proef is georganiseerd en hoe er wordt gemonitord. ook wethouder Diana van Loenen en burgemeester Jos Wienen schuiven aan. Het is tijdens het webinar nog niet bekend welke horecabedrijven meedoen aan de proef.

De webinar wordt op 12 april om 19.00 uur live uitgezonden en is op elke smartphone, tablet of computer te volgen via: https://meo.webinargeek.com/webinar-proef-vrije-openingstijden-voor-horeca-in-haarlem-1/join/smqdybya. Tijdens de webinar kun je via de chat vragen stellen aan de sprekers.

Sprekers webinar:

  • Burgemeester Jos Wienen
  • Wethouder Diana van Loenen
  • Projectmedewerker proef vrije openingstijden, gemeente Haarlem
  • Annemarie Wagelaar, senior onderzoeker van de Gemeente Haarlem
  • Eefje Majoor, Nachtwacht Haarlem
  • Merlijn Poolman, Nachtburgemeester Groningen

Kun je niet bij het webinar aanwezig zijn? Dan kun je het webinar achteraf terugkijken op https://haarlem.nl/proef-vrije-openingstijden-horeca.

We kijken er naar uit om je digitaal te ontvangen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens