In een webinar van een uur vertellen de specialisten van KHN Advies jou over de Single Use Plastic (SUP) richtlijn, wat de regels zijn voor evenementen en de regels voor in jouw bedrijf. Meld je hier aan om deel te kunnen nemen via Teams.

Regelgeving plastic wegwerpbekers en verpakkingen

Sinds de zomer van 2023 gelden er nieuwe regels voor het gebruik van plastic wegwerpverpakkingen (Single Use Plastic). Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen ‘consumptie on the go’ en ‘consumptie ter plaatse’. De nieuwe regels voor consumptie ‘on the go’ gingen in per 1 juli 2023 en voor consumptie ter plaatse per 1 januari 2024. Wat zijn precies de regels en wat kun je doen om aan deze regels te voldoen? De informatie werd verteld tijdens twee webinars op dinsdag 25 juni 2024.

Webinars terugkijken

De webinars "SUP evenementen" en "SUP bedrijven" zijn al geweest, dus inschrijven is niet meer mogelijk. Gelukkig kun je beide webinars terugkijken in de video's hieronder.

Hardcups of softcups: wat kies jij voor je evenement?

Heb je hulp nodig bij de keuze voor hardcups of softcups voor jouw evenement? Welke optie voor jou het beste is, hangt af van verschillende factoren. We helpen je graag bij het maken van je keuze en hebben de kenmerken van beide bekersoorten op een rij gezet. Bekijk onze onepager.

Bekijk de webinar SUP voor evenementen

Download de powerpoint presentatie

Bekijk de webinar SUP voor bedrijven

Download de powerpoint presentatie

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens