Criminelen tijdens corona gehaaider dan ooit. Ben jij voorbereid op criminaliteit? Word geen slachtoffer! Strijd samen met ons tegen criminaliteit.

Met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe. Inwoners en ondernemers kunnen veel ellende voorkomen door preventieve maatregelen te nemen, weerbaar te zijn.

Tijdens de Week van de Veiligheid (5-11 oktober 2020) zetten gemeenten, brancheorganisaties en politie zich in om inwoners en ondernemers weerbaar te maken tegen criminaliteit. Dit jaar staat de Week van de Veiligheid van 5 oktober - 11 oktober 2020 in het teken van weerbaarheid. Hoe kunnen ondernemers en burgers weerstand bieden tegen criminaliteit? Kun je je preventief hierop voorbereiden?

Word geen slachtoffer
Ben jij voorbereid op criminaliteit? Voorkom dat je slachtoffer wordt! Lees hier enkele tips:

  • Een Whatsapp-bericht van een bekende die dringend geld nodig heeft?
  • Een lage prijs voor een te mooi product?
  • Een vage websitelink?

Strijd samen met ons tegen criminaliteit!

Maak je weerbaar
Gemeente Haarlemmermeer organiseert in samenwerking met de politie op 9 oktober 2020 vanaf 16.30 uur een live chat met de burgemeester en teamchef van de politie Haarlemmermeer. Tijdens deze live chat op de Facebooksite van de politie beantwoorden de burgemeester en teamchef vragen over veiligheid en criminaliteit afkomstig van bewoners en ondernemers. Je kunt jouw vragen sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Stel je vraag vooraf of tijdens de live chat, de toegang is gratis.

Week van de Veiligheid
Tijdens coronatijd en de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Ondernemers en hun medewerkers kunnen veel ellende voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Week 41 (5 - 11 oktober 2020) is daarom omgedoopt tot de Week van de Veiligheid. Dé week om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Koninklijke Horeca Nederland, Transport en Logistiek Nederland, Detailhandel Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland, politie, de Platforma Veilig Ondernemen, RPC’s, het ministerie van Justitie en Veiligheid, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en meer dan 180 gemeenten zetten zich in om van deze week een succes te maken. Meer informatie: www.deweekvandeveiligheid.nl.

Voor een actueel en volledig overzicht van de activiteiten ga je naar https://deweekvandeveiligheid.nl/activiteiten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens