Van 5 tot en met 11 oktober 2020 vindt de jaarlijks terugkerende Week van de Veiligheid plaats. Tijdens deze week vinden veel online en offline bijeenkomsten plaats om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen en ondernemers te informeren hoe zij zich tegen verschillende vormen van criminaliteit kunnen weren. Volg op donderdagmiddag 8 oktober bijvoorbeeld online de landelijke bijeenkomst Veilig Uitgaan.

Donderdag 8 oktober: landelijke bijeenkomst Veilig Uitgaan

Er zal genoeg te bespreken zijn op de ‘Landelijke bijeenkomst Veilig Uitgaan: corona, criminaliteit en veilig uitgaan’ die dit jaar anders vorm krijgt dan anders. De bijeenkomst, die georganiseerd wordt door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), vindt plaats op donderdagmiddag 8 oktober van 13.00-16.30 uur. Op het programma staan ervaringen in het uitgaansleven tijdens de coronamaatregelen, lachgas en de collectieve horecaontzegging. De sprekers voor dit laatste programmaonderdeel zijn onze eigen Eveline Doornhegge (KHN regiomanager Amsterdam) en Hans Kant (hoofd belangenbehartiging).

Ook deze bijeenkomst is online via een livestream te volgen. Via de chat kunnen kijkers vragen stellen die via een online host aan de sprekers worden gesteld. Klik hier om je aan te melden voor de livestream.

Meer weten?
Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Ondernemers en hun medewerkers kunnen veel ellende voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Week 41 (5 - 11 oktober 2020) is daarom omgedoopt tot de Week van de Veiligheid. Dé week om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen.

Koninklijke Horeca Nederland, Transport en Logistiek Nederland, Detailhandel Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland, politie, de PVO’s/RPC’s, het ministerie van Justitie en Veiligheid, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en meer dan 180 gemeenten zetten zich in om van deze week een succes te maken.

Meer informatie over de activiteiten van de Week van de Veiligheid is te vinden op: www.deweekvandeveiligheid.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens