amsterdam&partners start 25 september met de WeerMeer campagne die we als horeca kunnen ondersteunen!

Na ruim een jaar van noodzakelijke maatregelen, gaat ook Amsterdam steeds meer open. amsterdam&partners is heel trots dat de WeerMeer campagne opstart en vanaf 25 september groot zichtbaar zal zijn in de stad. Van en voor Amsterdam, haar bewoners, ondernemers en bezoekers.

De campagne loopt 3 weken. De stad wordt gekleurd door de uitingen van WeerMeer die je kunt tegenkomen in onder andere de City Dressing, posters, zuilen en (metro)schermen. Met als klap op de vuurpijl een volledig bestickerde tram die kriskras door de stad rijdt.
Hier staan alvast wat sfeerimpressies inclusief de beoogde bereikcijfers. De gehele campagne zorgt dus voor een enorm bereik op verschillende manieren.

We streven naar een zo breed mogelijk gedragen campagne en hopen dat zo veel mogelijk partners aansluiten bij de campagne. WeerMeer, van en voor Amsterdam, haar bewoners, ondernemers en bezoekers

Help mee

Met bijvoorbeeld een outdoor uiting aan gebouwen door middel van een WeerMeer doek, vlag of banier. Of via social avatars en instastories op de social media kanalen.

Mocht je vragen hebben over de campagne, neem dan contact op met partner@iamsterdam.com

Voor bestelling promotiematerialen zie de bijlage Toolkit producten WeerMeer campagne

Bron: amsterdam&partners

Bijlage: Toolkit producten WeerMeer campagne

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens