Staatsbosbeheer organiseert samen met Nationaal Park Weerribben–Wieden het Landschapscafé Weerribben–Wieden. Wat is er nodig om ook jongeren een aantrekkelijke toekomst te bieden in Overijssel? Kom naar het Landschapscafé op 4 november in Steenwijk.

Wanneer? Donderdag 4 november 2021
Tijd? 20.00 - 22.00 uur
Waar? Rabotheater de Meenthe, Stationsplein 1 te Steenwijk

Landschapscafé

Het Landschapscafé is een interactieve live talkshow, met interessante tafelgasten, met interviews en discussie, met ruimte voor het publiek om aan het gesprek mee te doen. De toekomstige vragen rondom het landschap liggen open en bloot op tafel. Hoe gaan we om met de ruimte die we nog hebben in Overijssel? Wat voor soort recreatie willen we? Hoe ziet de toekomst van de landbouw rond het Nationaal Park eruit? Wat is er nodig om ook jongeren een aantrekkelijke toekomst te bieden in Overijssel? Geniet van een goed gesprek in een ontspannen sfeer, met muziek, kleinkunst en een hapje en drankje.

Aanmelden

Meld je aan via de website van het Staatsbosbeheer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens