De maatregelen tegen het coronavirus raken het toerisme en de horeca in Zeeland hard. De impact van de pandemie is nog altijd groot. Jouw bijdrage helpt ons om namens jou te lobbyen voor passende aanvullende steun.

Als KHN zijn wij aangesloten bij Toeristisch Ondernemend Zeeland (TOZ) en als toeristische sector is het van belang om de totale impact van deze crisis in beeld te hebben.

Met dit onderzoek willen zij de balans opmaken over het toeristisch seizoen 2021 en de verwachtingen voor de toekomst in beeld brengen. Welke gevolgen heeft de voortdurende crisis voor jouw bedrijf? Lukt het om deze crisis te overleven? Welke hulp heb je daarbij nodig? Ook als je vreest jouw bedrijf niet te kunnen voortzetten, vragen zij je de vragenlijst in te vullen, zodat ze de volledige impact van de crisis in beeld kunnen brengen.

Met jouw input gaan zij opnieuw aan de slag om ondernemers te helpen en om bij de overheden te lobbyen voor steun en/of aanpassing van maatregelen.

Vragenlijst

De vragenlijst is geheel anoniem. Alleen HZ Kenniscentrum Kusttoerisme heeft toegang tot de onderzoeksresultaten, daar wordt zorgvuldig met de gegevens omgegaan. In de rapportage worden de resultaten alleen voor deelsectoren als geheel weergegeven, zodat gegevens nooit herleidbaar zijn naar individuele bedrijven. Het invullen van de vragenlijst neemt ca. 10 minuten tijd in beslag.

Klik op deze link om de vragenlijst in te vullen, s.v.p. vóór 18 december aanstaande.

Dank voor jouw medewerking!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens