Regio Westfriesland is op 9 en 10 juni 2020 gastheer van het VNG Jaarcongres. Het VNG Jaarcongres is het jaarlijks congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Een onderdeel van het congres is een diner op dinsdag 9 juni 2020. De regio zet hiervoor een aanbesteding uit. Ze zoekt een ondernemer die een Westfries diner voor 1600 gemeentebestuurders tot een succes kan maken.

Voor de organisatie van het diner doet regio Westfriesland een beroep op een gedreven, ervaren horecaondernemer of cateraar. De opdracht betreft het bereiden en serveren van een origineel, Westfries diner aan 1600 bestuurders. Ondernemers lezen alles over een informatiebijeenkomst op 9 december, de opdracht, aanbesteding en inschrijving via de website https://regiowestfriesland.nl/vngdiner.

Diner
Het diner vindt plaats in Hoorn. De gasten moeten tijdens het diner Westfriesland proeven en beleven. Zowel de smaak als de presentatie moeten van hoge kwaliteit zijn. Wat is nog meer belangrijk in deze opdracht? De samenwerking met andere Westfriese organisaties en het werken met Westfriese producten. Het diner moet daarnaast goed georganiseerd worden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens