Wil jij ook dat de inwoners in jouw stad veilig uit kunnen gaan en de zogenaamde ‘raddraaiers’ geweerd worden?

Met de Collectieve horecaontzegging (CHO) kunnen horecaondernemers binnen een bepaald uitgaansgebied notoire overlastgevers uit hun zaak weren. Iemand die geweld, overlast, diefstal of een ander delict in of op het terras van een uitgaansgelegenheid pleegt, krijgt een ontzegging voor alle aangesloten horecagelegenheden. Als een persoon met een ontzegging toch een zaak binnengaat, is er sprake van huisvredebreuk.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Stichting Horeca Kampen (SHK) op maandag 30 januari aanstaande (om 20.00 uur in Café de Unie) gaan de burgemeester, politie, voorzitter van SHK en de voorzitter van KHN Kampen/Zwartewaterland, Jimmy Croymans, het convenant Veilig Uitgaan tekenen. Aansluitend op dit convenant gaat de gemeente Kampen -in samenwerking met KHN Kampen/Zwartewaterland- aan de slag met het nieuwe protocol van de CHO. De CHO is een instrument waarbij lokale horecaondernemers, de gemeente en politie samenwerken aan een veilige uitgaansomgeving.

Sluit je aan bij de CHO van KHN Kampen/Zwartewaterland in Kampen

Wanneer jij als horecaondernemer ook wilt dat inwoners en bezoekers van onze stad veilig uit kunnen gaan, vragen we jou vriendelijk -toch dringend- om het bijgaande deelnameformulier voor dit gezamenlijke project te tekenen en te retourneren naar onze regiomanager Joëlle Roesink via j.roesink@khn.nl. Vanzelfsprekend kan het formulier ook getekend worden tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst aanstaande maandag. Voor meer informatie omtrent de CHO verwijzen we jou naar het bijgaande document. Samen maken we Kampen (nog) veiliger!

Bij voorbaat dank voor jouw medewerking.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens