Over enkele weken zal er een wervingscampagne voor personeel vanuit de gemeente Haarlem in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland specifiek voor de regio Haarlem uitgerold worden.

Deze wordt zichtbaar middels bierviltjes in alle locaties en als online campagne, gericht op de doelgroep (potentiële horecamedewerkers). Een overzicht van de concept-uitingen kun je hier vinden. Dit zijn ontwerpen en kunnen nog worden aangepast.

De doelgroep komt via visuals en een campagne website bij een korte test, om te kijken voor welke soort horecawerkzaamheden zij geschikt zijn. In de uitkomst van deze test willen we jullie graag aan hen presenteren als potentiële werkgever. Daarvoor ontvangen we graag van jullie:

  • Jullie logo (liefst JPG, PNG of PDF).
  • Link naar de pagina waarop je wil dat de potentiële medewerker terecht komt. Denk aan de vacature pagina op je website, je Facebookpagina of een link naar het mailadres waar ze naar toe mogen mailen.

Er zullen extra bezoekers komen naar je website door deze campagne, en het kost je niks! Wil je gepresenteerd worden en meedoen? Stuur je logo en link dan voor vrijdag 20 mei naar haarlem@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens