KHN Valkenburg wil de WhatsApp groep -welke al bestaat maar niet wordt gebruikt- voor de leden van KHN Valkenburg aan de Geul nieuw leven inblazen.

Door middel van deze WhatsApp groep kan het bestuur van KHN Valkenburg aan de Geul je sneller informeren over de actualiteiten en de uitkomsten van de gemeentelijk overleggen die bijna regelmatig plaatsvinden. Ook andere lokale KHN informatie kan op deze manier snel worden gedeeld.

Doe je mee?

Om alle leden van KHN Valkenburg aan de Geul te kunnen toevoegen aan de WhatsApp groep hebben we -in verband met de privacy wetgeving- je goedkeuring nodig. Mocht je niet reageren, dan gaan we ervan uit dat je akkoord gaat dat we jou als eigenaar van het bedrijf toevoegen aan deze app groep.

Wanneer je niet akkoord gaat met de toevoeging aan de KHN leden WhatsApp groep dan kun je dit voor zondag 1 november aanstaande doorgeven aan valkenburgaandegeul@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens